Zdravo, Ti, ki me bereš …

Moj prvi blog …  Dolgo časa sem razmišljala o pisanju.  Želja je bila vselej prisotna, a hkrati tisoč vprašanj. O čem pisati? Znam sploh primerno ubesediti? Kdo bo to sploh bral? A ker tudi drugače ne maram sivih, temveč polnokrvne pogovore, se mi je zdel blog primeren prostor za izražanje misli, občutij … za kritični premislek o vsem;  družbi, politiki, odnosih, vsakdanu, poklicnih dilemah, kulturi, medijih … o drobcih, ki se me bodo preprosto dotaknili (zagotovo pa to ne bo modni blog:). Brez kritizerstva, a s kritično ostjo.

Po svetu hodim namreč z odprtimi očmi in čutečim srcem.  Zanimajo me stvari, o njih se izrekam.  Vselej.  Naglas. Ker je tako prav.  Četudi ni zaželeno. Izkušnje te to naučijo. A treba je ostati zvest sebi. Svojim načelom, tudi za ceno ostrih pogledov,  polen s kakšne strani ali razhajanj z ljudmi … oz. za ceno vsaj kakšnega “všečka” manj. V virtualnem ali resničnem svetu.

Blog bo torej moj  kanal, da me boš skozi pisanje spoznal, a upam, da tudi  - prepoznal.

Tvoja Ona

P.S. Uporaba moške oblike je slogovno nezaznamovana in  ni diskriminatorna, le če nisi s FF :)

  • Share/Bookmark

Komentarji1 komentar

  1. G. Wordpress, dne 7.11.2018 22:10

    To je primer WordPress komentarja, katerega lahko uredite; pišete malce o sebi ali vaši strani, tako, da bodo vaši obiskovalci vedeli od kod prihajate. Komentarjev in pod-komentarjev lahko ustvarite kolikor želite, seveda jih lahko nato urejate preko WordPressa.

Ime(obvezno)

e-pošta(obvezno)

Spletna stran

Govori odkrito

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !